Pentru că avem multe de spus!

.

(FOTO) Tinerii fotbaliști de la ACS NNN Făgăraș au împărțit flori de 8 martie!


Tinerii fotbaliști de la ACS NNN Făgăraș știu foarte bine cum să le impresioneze pe doamne și domnișoare! Alături de Nicolae Codâia, președintele Asociației ACS NNN Făgăraș, și antrenorii Bogdan Dragoș, George Greavu, Cosmin Băcilă, Popa Ionel, Lie Bogdan, Ciprian Mardan, fotbaliștii au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor din Făgăraș.

Desfășurare impresionantă de forțe pe străzile din municipiu astăzi. Tinerii fotbaliști de la NNN Făgăraș s-au înarmat până în dinți cu flori pe care le-au dăruit tuturor doamnelor și domnișoarelor pe care le-au întâlnit. Nu au ținut cont de vremea mohorâtă de afară și, zâmbitori, au ținut să le amintească mămicilor și tuturor doamnelor cât de speciale sunt ele! Și nu doar azi, ci în fiecare zi.

,,Cu ocazia Zilei de 8 martie Clubul ACS NNN Făgăraș urează tuturor femeilor La mulți ani, multă sănătate și tot ce își doresc ele! Cu acest prilej ne-am gândit că astăzi, duminică fiind, 300 de lalele din partea clubului nostru să fie oferite doamnelor și domnișoarelor din Făgăraș. Împart flori tinerii fotbaliști de la grupele 2006, 2008, 2009, 2011, 2013”, a declarat Nicolae (Nae) Codâia.

(Alina ROMAN)

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.