FOTO| UPDATE accident: A fost solicitat elicopterul SMURD


Traficul este blocat total pe drumul care leagă localitățile Comăna de Părău, în urma accidentului rutier petrecut în urmă cu câteva minute.

Întrucât situația este dinamică, iar salvatorii sunt la fața locului, aceștia ne-au informat că, în urma coliziunii dintre două mașini, 6 persoane primesc ngrijiri la fața locului, iar una este încarcerată. În acest sens a fost solicitat și elicopterul de la Târgu Mureș.

„Accident rutier pe DN1S, la km. 12, între localitățile Veneția de Jos și Comana din județul Brașov în care au fost implicate după autoturisme care au intrat în coliziune. Șase persoane primesc ingrijiri medicale la fața locului. Trafic blocat total. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele si împrejurările în care a avut loc accidentul rutier“, a informat comisar de poliție Alina-Maria Ivan, IPJ Brașov.

„În accident au fost implicate în total 6 persoane, conștiente, o victimă este încarcerată. S-a solicitat elicopterul de la Tg. Mureș“, a informat și Luiza Dănilă, ISU Brașov.

Foto: Info Trafic FăgărașLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.