Pentru că avem multe de spus!

.

FOTO-VIDEO. Au pătruns pe contrasens și au avariat și alte mașini. Victime transportate la spital


 

accident persani victime iunie1Două accidente grave au avut loc la Perșani, la doar câteva minute unul după altul. Potrivit polițiștilor, primul accident s-a produs la km 205+300 m.

accident persani victime iunie„Un bărbat de 28 de ani, care a condus o autoutilitară înmatriculată în județul Brașov, pe DN 1, dinspre Făgăraș spre Brașov, într-o curbă ușoară la dreapta a pătruns pe contrasens și a intrat în colziune cu un ansamblu TIR înmatriculat în Bihor. Tirul a lovit glisiera metalică de protecție de pe marginea drumului și apoi a revenit pe partea carosabilă, blocând sensul de mers Făgăraș-Brașov. În urma impactului bărbatul de 28 ani a suferit vătămări și a fost transportat la spital pentru îngrijiri“, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu.

De asemenea, un al doilea accident s-a produs la km 213+500 m. „Un autoturism taxi cu 3 ocupanți care circula pe direcția Brașov –Sibiu, la intersecția cu DJ 104 A, a derapat, a pătruns pe contrasens unde a fost acroșat de un autoturism înmatriculat în Galați, după care a fost lovit de un alt vehicul înmatriculat în Iași, care a circulat tot pe direcția Sibiu – Brașov și a fost proiectat în afara părții carosabile. O pasageră din auto înmatriculat în Iași, precum și cei trei ocupanți ai taxiului au suferit vătămări“, a mai declarat purtătorul de cuvânt.

„Un alt autoturism ajuns imediat după producerea accidentului la locul impactului ar fi derapat și ar fi ajuns în șanțul de pe marginea drumului. E posibil ca și o persoana din acest vehicul să aibă nevoie de îngrijiri medicale“, ne-a mai spus Gabriela Dinu.

În acest moment traficul este blocat complet pentru finalizarea cercetării la fața locului.

În aceste momente echipele d eintervenție încearcă scoaterea victimelor din mașină. O persoană a fost extrasă, conștientă, cu leziuni multiple.
One thought on “FOTO-VIDEO. Au pătruns pe contrasens și au avariat și alte mașini. Victime transportate la spital

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.