Pentru că avem multe de spus!

.

FOTO|Clubul Copiilor și-a deschis porțile și îi așteaptă pe elevii făgărășeni la cursuri gratuite!


  • Luni, 23 septembrie, la Clubul Copiilor din Făgăraș a avut loc Ziua Porților Deschise! Zeci de elevi de la toate școlile din oraș au dorit să afle cu ce îi întâmpină instituția în noul an școlar.

Încă de la primele ore ale dimineții profesorii îndrumători de la Clubul Copiilor au explicat celor prezenți ce activități se vor descășura în acest an școlar.

„Clubul Copiilor Făgăraș își deschide porțile oficial. Puțin mai târziu față de restul școlilor, noi am așteptat ca și clasele să se organizeze în școlile făgărășene. Am trimis invitații și ne bucurăm de faptul că participă foarte mulți copii la activitatea de astăzi. Au venit elevi de l colegiul Național „Radu Negru“, Colegiul Național „Doamna Stanca“, Școala Gimnazială Ovid Densușianu. Sperăm ca după ziua de astăzi mulți dintre ei să se și înscrie la unul din cercurile clubului. Chiar dacă începema ctivitatea, porțile noastre rămân deschise“, ne-a declarat Claudiu Molnar, directorul Clubului Copiilor din Făgăraș.

Pentru ca elevii să se înscrie la unul din ateliere, trebuie să completeze o cerere de înscriere. Ajutați sau nu de părinți vor trebui să o completeze și să o aducă la club. Cursurile se desfășoară după finalizarea orelor de la școală. Până în momentul de față la Clubul Copiilor din Făgăraș  s-au făcut înscrieri pentru 10 cursuri.

Tinerii sunt așteptați la atelierul fanteziei – pictură, arta actorului, chimie experimentală, dans popular, engleză, electronică-șah, fotocineclub, jocuri logice/informatică, redacție radio-tv și muzică.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.