Furt la două ferme de lângă Ticuș. Hoțul a fost reținut


  • Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, cu o persoană în stare de reținere, pentru săvârșirea infracțiunii de “furt calificat”.

La data de 29 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizați de către doi bărbați cu privire la faptul că, din incinta fermelor pe care aceștia le dețin, ar fi fost sustrase mai multe bunuri. În baza sesizării primite polițiștii s-au deplasat la locațiile indicate, respectiv la două ferme din proximitatea localității Ticuș, din județul Brașov, iar în urma verificărilor întreprinse  a rezultat că în noaptea de 22/23 aprilie a.c., din incinta fermelor ar fi fost sustrase aparate electrice, în valoare cumulată de aproximativ 1300 de lei.

În scurt timp, polițiștii au identificat și depistat un bărbat, de 46 de ani, bănuit de comiterea faptei, care, după administrarea probatoriului, prin ordonanța organelor de cercetare penală, a fost reținut si depus în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, pentru 24 de ore.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “furt calificat”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.