Pentru că avem multe de spus!

.

George Rotaru, Ceata Făgărașului și Ilie Dura, invitați speciali la „Ziua vecinului“, pe strada Ion Codru Drăgușanu


ziua vecinuluiStrada Ion Codru Drăgușanu din Făgăraș va fi închisă circulației duminică, 21 iulie! Motivul este unul simplu: aici se va desfășura a treia ediție a evenimentului ZIUA VECINULUI! Pe scurt, locuitorii acestei străzi petrec pe cinste și se delectează cu muzică și mâncare bună. Și la acest eveniment sunt invitați toți făgărășenii care vor să se simtă bine într-o zi de duminică.

Programul va începe de dimineață, la Biserica Sf. Treime de pe strada I.C. Drăgușanu. La ora 13.00 – deschiderea porților. La fiecare poartă va fi arborat Tricolorul.

La ora 14.00 va avea loc apelul familiilor, iar la ora 15.00 gazdele vor întâmpina musafirii. Ilie Dura, George Rotaru și Ceata Făgărașului vor anima atmosfera.

De la ora 17.00 va fi degustare de plăcinte, făcute cu drag de… vecinii de pe stradă. Iar de la ora 18.00 – Debut 50+.

Este a treia ediție a Zilei Străzii – Ziua Vecinului pe strada I. C. Drăgușanu. Ne invităm prieteni, cunoscuți, pe stradă, să dansăm, să cântăm, să spunem glume. Vrem să întărim comunitatea. Eu am vecini unul și unul, fiecare are un talent deosebiti. Dorim să punem în evidență dibăcia vecinilor, tocmai de aceea în acest an am pregătit și probe de perspicacitate, care se adresează bărbaților. Nu pot să spun ce probe vom avea, vrem să fie o surpriză pentru participanți. Vom avea corturi, mese. Invităm toți făgărășenii să vină la noi pe stradă și să petreac alături de noi, să se delecteze cu un grătar, o cafea, o plăcintă. Și așteptăm și noi o invitație similară de la ei“, ne-a mărturisit organizatorul evenimentului, Mariana Șandru.

Strada va fi închisă circulației în ziua de duminică, 21 iulie, între orele 12.00 și 20.00.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.