Pentru că avem multe de spus!

.

Grupa 2013 de la ACS NNN Făgăraș, cea mai bună la turneul memorial „Mihai Ivăncescu“


grupa 2013Tinerii fotbaliști de la ACS NNN Făgăraș au dovedit, încă o dată, că sunt cei mai buni. De această dată grupa 2013, antrenată de Popa Ionel, a reușit să se impună la turneul “Mihai Ivăncescu“, competiție sportivă organizată la Brașov în aceste zile și să câștige, în finală, împotriva formației Sepsi Sf Gheorghe cu scorul de 8-3!

Și tot ACS NNN Făgăraș, prin tinerii fotbaliști născuți în 2013, a dat cel mai bun jucător – Băcilă Cristian, dar și cel mai bun golgheter al turneului – Mate Darius „Dadu“.

grupa 2013 nnnFelicitări copiiilor, ați fost foarte buni și la această competiție sportivă! Vă mulțumesc pentru dăruința de care ați dat dovadă, pentru profesionalism și dedicarea voastră. Sunt foarte mândru de voi, mândru că sunt antrenorul vostru. Le mulțumesc și părinților pentru tot sprijinul acordat. În continuare vom munci pentru a dovedi că suntem cei mai buni“, ne-a declarat antrenorul grupei 2013 ACS NNN Făgăraș, Ionel Popa.

grupa 2013 mate razvan

grupa 2013 bacila cristianComponența echipei:

Gonțea Denis, Toma David, Toma Gabriel, Băcilă Raul, Bucur Daniel, Lica Kevin, Suvăilă Andrei, Mate Răzvan, Mate Darius, Băcilă Cristian, Roșca Samuel, Pădurariu David.

Rezultate grupa 2013:

NNN Făgăraș – Celta Brașov – 9-2;

NNN Făgăraș – Sepsi Sf. Gheorghe – 6-1;

Junior Brașov – NNN Făgăraș – 2-4;

ACS Steagu Brașov – NNN Făgăraș – 1-9.

FINALA:

NNN Făgăraș – Sepsi Sf. Gheorghe – 8-3.

(A. ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.