Pentru că avem multe de spus!

.

Handbaliştii de la CSM au luat amenzi de 6.000 de lei


Acatrinei Florin

Acatrinei Florin

Cei doi sportivi de la CSM Făgăraş, implicaţi în scandaloul de la club, au fost sancţionaţi. Drept pedeapsă, aceştia trebuie să achite câte o amendă.

După efectuarea anchetei interne la Club, preşedintele Marius Gruia a transmis următorul comunicat de presă:

,,Asa cum am promis in precedentul comunicat, va facem cunoscute rezultatul anchetei interne si masurile decise de Consiliul Director al Clubului Sportiv Municipal Fagaras.

In data de 13.05.2018, noaptea de sambata spre duminica, doi sportive, Acatrinei Florin si Filip Marian, la intoarcerea din deplasarea la Vaslui, in loc sa se odihneasca si sa se refaca dupa un meci dificil si o deplasarea grea, au ales sa petreaca in Clubul D&C.

Aici Acatrinei Florin a avut o atitudine provocatoare fata de unii clienti ai clubului, provocand un conflict minor.

Din informatiile primite, Filip Marian nu a participat la acel mic conflict, el parasind localul inaintea declansarii evenimentelor.

Marian Filip

Marian Filip

Ulterior, Filip Marian a fost sunat de patronul localului sa il ia pe colegul Acatrinei din mijlocul conflictului. Faptele comise de sportivi au generat si alimentat o stare de dezamagire si neincredere in randul finantatorilor Clubului CSM Fagaras si ai suporterilor echipei noastre, care nu vor intelege niciodata de ce, desi au pierdut si ultima sansa de atingere a obiectivului propus, pierzand si meciul cu HC Vaslui, sportivii au ales sa petreaca in Club, in loc sa se odihneasca in vederea pregatirii pentru meciurile de baraj care urmeaza.

S-a hotarat santionarea celor doi sportivi astfel: Acatrinei Florin cu 4.000 lei si Filip Marian cu 2.000 lei.

Pe aceasta cale, C.S.M Fagaras tine sa multumeasca tuturor celor care ne informeaza referitor la abaterile de conduita etica ale sportivilor nostri.

Si, in acelasi timp, asiguram pe toata lumea ca cei din Conducerea Clubului Sportiv Fagaras nu vor ezita sa ia masurile ce se impun ori de cate ori au loc actiuni ale membrilor Clubului nostru, care nu sunt compatibile cu calitatea de sportiv,” se arat[ ]n comunicatul transmis.

Consiliul Local Făgăraş finanţează din bugetul oraşului salariile handbaliştilor.
2 thoughts on “Handbaliştii de la CSM au luat amenzi de 6.000 de lei

  1. Anca

    Dar de când ii interesează pe cei din conducere dacă se odihnesc cei doi jucatori? Când l-au pus pe “bara” doua săptămâni pe Acatrinei fără motiv. Atunci nu mai erau interesați ca nu va fi intr-o forma buna la baraj?! Însă ca drept dovada și a făcut treaba cu brio și in ultimul meci, cel cu Vaslui.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.