Împodobitul oraşului în 2018, cu 5 miliarde mai ieftin ca acum 5 ani!


luminite fagaras 2 (1)A trecut ceva timp din noaptea de Sfântul Nicolae, de când la Făgăraş au fost aprinse luminiţele festive.

Unii făgărăşeni sunt mulţumiţi cu orice fel de împodobire, neconsiderând necesar ca din bugetul public să se risipească fonduri pentru aspectul oraşului, nu şi pentru îmbunătăţirea infrastructurii sale.

Alţi făgărăşeni sunt de părere că municipalitatea a neglijat acest aspect, iar Făgăraşul este sărac în haine festive.

În 2018 împodobitul urbei a fost gratis comparativ cu anul 2013, an în care autorităţile locale au cheltuit cele mai mari sume de bani pentru luminiţe.

luminite fagaras 2 (2),,Anul acesta am folosit pentru împodobitul oraşului doar ornamentele pe care le-am avut cumpărate până acum şi care se aflau în magaziile noastre. Am reparat şi recondiţionat ceea ce trebuia şi am împodobit oraşul aşa cu ele, atât cât ne-au ajuns. Nu am mai cheltuit niciun leu, pentru faptul că anul acesta a fost un an financiar foarte greu. Anul trecut am închiriat luminiţe şi tot felul de alte ornamente, dar în 2018 nu ne-am mai permis. Celor care vin şi critică faptul că nu am împodobit tot oraşul cu toate străzile sale vreau să le reamintesc că în 2013 Făgăraşul a fost împodobit cu ornamente închiriate contra sumei de 400.000 de lei (adică 4 miliarde vechi) şi reparate în acelaşi an contra sumei de 100.000 de lei (adică alt miliard vechi). Aş vrea să facem o comparaţie: în anul 2013 oraşul a fost împodobit cu 5 miliarde, în anul 2018 a fost împodobit fără să cheltuim niciun leu”, a precizat primarul Gheorghe Sucaciu.

Foto: Făgăraşul împodobit în anul 2018 – aprinderea luminiţelor în seara de Sf. Nicolae
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.