Pentru că avem multe de spus!

.

În 2019 la Salco Serv se cumpără utilaje de 600.000 de euro


salco-3Mai mult de o jumătate de milion de euro va cheltui Primăria Făgăraş cu achiziţionarea de utilaje noi pentru societatea de salubritate a municipiului. Situaţia parcului auto învechit din curtea Salco Serv este de notorietate. De mai multe ori directorul Dragoş Bârsă le-a amintit consilierilor locali că societatea are utilaje depăşite de timp şi face faţă cu greu activităţilor zilnice.

,,Vreau să vă rog să vă aplecaţi puţin atenţia asupra parcului auto al societăţii noastre. Situaţia e tragică! Avem utilaje pe care abia le mai putem folosi. Toate utilajele societăţii au fost second hand încă de când au fost cumpărate şi au trecut ani buni chiar şi de la momentul cumpărării”, a spus Dragoş Bârsă în faţa Consiliului Local, în luna septembrie 2018, în speranţa că în visteria municipiului se vor găsi fonduri pentru îmbunătăţirea parcului auto. Şi s-au găsit!

Joi, 10 ianuarie 2019, primarul Gheorghe Sucaciu a declarat că în anul care tocmai a început din bugetul local se va aloca suma de 600.000 de euro pentru achiziţia de utilaje.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *