Încă un pui de urs omorât de maşină!


Un alt pui de urs a murit joi seara lovit de mașini pe DN7, în apropiere de localitatea Boița, județul Sibiu, anunţă ştiridesibiu.ro, unde doi urși au coborât din pădure pe șoșeaua naținală

Unul dintre cei doi a fost puternic lovit de mașini și de un autocar, nemaiavând șanse se scăpare.

ursul de la Boiţa, foto IPJ Sibiu

ursul de la Boiţa, foto IPJ Sibiu

,,Pe DN 7, la km. 249+800, doua autoturisme care circulau spre Sibiu au lovit doi urși care traversau partea carosabila la intrarea in localitatea Boita. Unul dintre urşi a fost lovit apoi de un autocar condus pe aceeași directie, animalul decedand în urma impactului”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului cu animalul, mașinile implicate au fost avariate, fară victime omenești.

Potrivit aceleiași surse, al doilea urs nu a mai fost găsit, iar un echipaj al Jandarmerie Sibiu a asigurat protectia până când animalul mort fost ridicat de catre reprezentantii unui fond privat de vanatoare.

Drumurile din centrul ţării devin adevărate capcane ale morții pentru urșii care ies din habitat. Nu mai puțin de patru urși au murit pana acum loviţi de mașini pe drumurile din judeţul Sibiu, dintre care unul la finalul lunii octombrie la Ucea de Jos, pe Drumul Naţional 1. Alt urs a fost accidentat de curând în apropierea localităţii Sâmbăta de Jos, tot pe DN1. 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.