Pentru că avem multe de spus!

.

Indianul care și-a făcut fermă de bivoli lângă Rupea


foto: Ferma indianului transylvania

foto: Ferma indianului transylvania

Îndrăgostit de frumuseţea unui sat transilvănean, un consultant politic din India s-a mutat definitiv în România. A transformat un fost IAS în fermă şi creşte aici peste 120 de bivoli. Primeşte în casa lui turişti din toate colţurile lumii, iar cei care îl ajută la treabă, au cazarea gratuită.

Ferma indianului transylvania

Ferma indianului transylvania

În extravilanul comunei Cața, la o mică distanță de Rupea, se așează ceea ce localnicii numesc de ani buni ”Ferma Indianului”. La început doar o vorbă între săteni, astăzi brand, în spatele acestei afaceri se află, așa cum logic se deduce, un indian care a învățat să iubească România și, foarte important, și-a dorit să rămână aici și să investească. Povestea lui Krishan bate filmul. Un prieten l-a adus în acest loc în anii ’90. Întâmplarea a făcut să treacă pe lângă un fost IAS, înconjurat de dealuri verzi şi a decis pe loc să-l cumpere. „M-am plimbat foarte mult, în Asia, America de Sud, Europa şi-am lucrat acolo consultant, şi întotdeauna am vrut un loc unde să stau şi să pot să fac ceva. Pot să fac o diferenţă. Şi aici am găsit, linişte, natură“ povestește Krishan pentru observatortv.ro.

Nu i-a fost uşor, la început. „Am ajuns după 3-4 luni şi n-am găsit nimic aici, a fost luat. Am stat aici 3 ani fără lumină“.

Ferma indianului transylvania

Ferma indianului transylvania

Fermierul indian din Braşov vrea să devină român cu acte

A cumpărat la început 25 de bivoli, acum are 125, dar şi hectare întregi de pădure şi a decis să se ocupe doar cu agricultura. Tot ce produce aici este organic. Vrea să-i înveţe şi pe români să mănânce sănătos şi cât mai simplu, ca-n India. Şi-a decorat casa cu motive care să-i amintească de ţara lui. Iar la ferma lui, ajung turişti de pe toate continentele, să vadă cum se trăieşte la ţară. O cameră costă 30 de euro, dar cei care îl ajută în fermă, pot sta gratuit. În viitor, vrea să salveze case abandonate din satele transilvănene şi să le transforme în pensiuni. Şi își mai dorește ceva, să devină român cu acte.

STIHL
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.