Pentru că avem multe de spus!

.

Intabularea locuințelor din Combinat, în linie dreaptă


combinatUnul din proiectele de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de miercuri seara a fost și intabularea locuințelor din cartierul Combinat. Un proiect care a fost prima dată în mapa consilierilor locali în 2015. După multe piedici, acesta a primit miercuri seara votul tuturor consilierilor, astfel în perioada următoare procesul de intabulare în Combinat se va finaliza.

Proiectul care vizează intabularea terenurilor și locuințelor din cartierul Combinat este în implementare de 4 ani. Am întâmpinat nenumărate piedici, fie de ordin politic sau tehnic, însă am reușit, în cele din urmă, să-l aducem spre aprobare Consiliului Local Făgăraș. Urmează implementarea ultimei etape, cea de apartamentare a imobilelor, urmând ca în săptămânile viitoare să depunem toate documentele la instituțiile abilitate. Nu pot să nu remarc contribuția primarului Făgărașului și al personalului din cadrul primăriei, care ne-au sprijinit pe tot parcursul implementării acestui proiect. Doresc să îi asigur pe cetățenii cartierului Combinat că în viitorul apropiat vom definitiva procesul de intabulare. De asemenea menționez faptul că se află în implementare și procesul de intabulare a zonei Salcâmului, rămâmând de rezolvat situația juridică a zonei Galați. Astfel vom reuși să intabulăm toate zonele pe care le reprezentăm în legislativul făgărășean“, ne-a declarat Ionuț Androne,  Asociația Romilor din Făgăraș.

Proiectul „Legalizarea așezărilor locuite de romii din municipiul Făgăraș“ a fost început în 2015 și a avut ca obiect principal întocmirea de extrase CF pentru fiecare din cele 152 de familii care locuiesc în Combinat, în 28 de imobile. Proiectul a fost derulat de Asociația Romilor din Făgăraș în parteneriat cu Primăria Făgăraş și finanțat de către Agenția Națională a Romilor. Prin acest proiect s-a dorit ca și făgărășenii care locuiesc în Combinat să intre în legalitate și să aibă posibilitatea de a-și cumpăra locuințele.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.