Pentru că avem multe de spus!

.

some text

Întâlnire la ROMARM la ora 11.00. Participă şi liderul sindical de la Fabrica de Pulberi


Miercuri, 13 noiembrie, este programată o întâlnire la sediul Romarm din Bucureşti, la care participă lideri sindicali din industria de apărare.

,,Întâlnirea este programată să înceapă la ora 11.00, cu participarea liderilor sindicali din Alianţa Sindicală a Industriei de Apărare, pe scurt ASIA. Probabil la această întâlnire nu vom discuta şi cu noul ministru, pentru că astăzi este şedinţă de Guvern şi ne aşteptăm ca întâlnirea cu acesta să aibă loc undeva pe săptămâna viitoare”, a declarat Lucian Cupu, preşedintele Sindicatului Nitramonia-Rompiro de la Făgăraş.

Liderul sindical de la Făgăraş spune că nu cunoaşte motivele pentru care a fost convocată şedinţa de astăzi de la sediul Romarm din capitală.

La Fabrica de Pulberi Făgăraş la ora aceasta producţia de estrogen este oprită. Motivul este o pompă stricată, care nu poate fi reparată în România şi care nu se găseşte nici de vânzare, fiind unicat.

,,Această pompă funcţionează la temperaturi de peste 200 de grade Celsius şi este realizată dintr-un material rar, motiv pentru care nici o companie nu o are pe stoc. Am găsit un producător care ne-ar putea-o face, am comandat-o şi am plătit-o, dar termenul de fabricaţie şi de livrare este de o jumătate de an. Noi am avut fabrica pornită până de curând şi am produs estrogen. Am mai fi avut comenzi să producem şi în continuare, dar ne împiedică acea pompă defectă”, a declarat Cupu.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.