Ivan Patzaichin vă invită să vâsliți alături de el


Ivan Patzaichin la Făgăraș - 26 aprilie

Ivan Patzaichin la Făgăraș – 26 aprilie

Multiplul campion olimpic la kaiac-canoe, Ivan Patzaichin, se va afla la Făgăraș în perioada 21 – 24 iunie, cu prilejul desfășurării primei ediții a Festivalului de Film și Teatru Art Festin. Acesta va organiza sâmbătă, 23 iunie, un concurs de canotaj în jurul Lacului Cetății, echipaje de 10+1. Competiția sportivă va începe la ora 10:00.

Cu această ocazie Ivan Patzaichin lansează o invitație către toți făgărășenii să vâslească alături de el.

Vom organiza un concurs de canotaj în jurul Lacului Cetății, avem la dispoziție trei ambarcațiuni, fiecare are o denumire specifică:  Chilia, Sulina și Sfântu Gheorghe, după cele trei brațe ale Dunării. În fiecare ambarcațiune încap între 11 și 15 persoane. Avem tricouri dedicate acestui eveniment. Cei mai buni vor fi și premiați, vor primi diplome, tricouri. Sperăm să fie un eveniment pentru toată lumea“, ne-a declarat Ivan Patzaichin pe 26 aprilie, când s-a aflat la Făgăraș, pentru a pune la punct detaliile.

Festivalul de teatru și film ArtFestin Făgăraș va aduce publicului o varietate de evenimente culturale de cea mai bună calitate: de la proiecții de filme clasice americane, spectacole de teatru, concerte, evenimente sportive, până la dezbateri despre istoria Tării Făgărașului și a tradițiilor sale.

Cu sprijinul Ambasadei S.U.A. în România, publicul va avea ocazia să vizioneze gratuit filme clasice americane, dar și documentare, atât în Cetatea Făgărașului, cât și în Casa de Cultură. Serile vor fi încheiate de concerte blues și rock.

Initatie FAGARAS 2018Sâmbătă, 23 iunie, multiplul campion Ivan Patzaichin și Asociația Rowmania se vor alătura festivalului cu concursuri de canotaj, plimbări cu canotca și alte activități în aer liber. În aceeași zi vor fi organizate spectacole ecvestre.

Accesul la spectacolele de teatru se va face pe bază de bilet sau abonament, sumele obținute fiind donate unui ONG-uri local pentru proiecte sociale.

În spațiile din jurul cetății se vor desfășura, zilnic, târguri cu produse locale, meșteșuguri, activități sportive și gastronomice, precum și proiecții gratuite de filme.

Despre programul complet, organizatori, parteneri, sponsori ale celui mai mare festival de film și teatru din Țara Făgărașului – CLICK AICI

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.