Joi seara, şedinţă de Consiliu Local la Victoria


Joi, 27 septembrie, consilierii locali din oraşul Victoria se întâlnesc în şedinţă ordinară de Consiliu Local, începând cu ora 19.

Primăria Victoria

Primăria Victoria

Ordinea de zi cuprinde 6 proiecte de hotărâri, după cum urmează:

Proiect de hotărâre nr. 1 – Cu privire la aprobarea Notei conceptuale şi a Temei de proiectare pentru obiectivul de investiţii ,,P.T. Reamenajare fântână arteziană str. Piaţa Parcului”.

Proiect de hotărâre nr. 2 – Cu privire la aprobarea Notei conceptuale şi a Temei de proiectare pentru obiectivul de investiţii ,,P.T. Reabilitare reţea de canalizare str. Viitorului”.

Proiect de hotărâre nr. 3 – Cu privire la aprobarea Notei conceptuale şi a Temei de proiectare pentru obiectivul de investiţii ,,P.T. Reabilitare reţea de canalizare str. Chimiştilor”.

Proiect de hotărâre nr. 4 – Cu privire la aprobarea Notei conceptuale şi a Temei de proiectare pentru obiectivul de investiţii ,,P.T. Reţea de canalizare zona Lidl – str. George Coşbuc”.

Proiect de hotărâre nr. 5 – Cu privire la acordul Consiliului Local Victoria în vederea schimbării în cotă parte a destinaţiei spaţiului ,,Restaurant”în urma solicitării SC Palermo SRL.

Proiect de hotărâre nr. 6 – Cu privire la actualizarea inventarului domeniului public al oraşului Victoria.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.