Pentru că avem multe de spus!

.

Judo: un tânăr din Făgăraș a luat argintul la Focșani


judo FocsaniUn turneu internațional de judo a avut loc în perioada 10-12 noiembrie 2017 la Focșani.
La ,,Memorialul Aurel Câmpeanu”, după numele marelui antrenor vrâncean de judo, aflat anul acesta la cea de-a 15-a ediție, au participat doi judoka din Făgăraș, împreună cu antrenorul lor de la Clubul Sportivi Municipal Făgăraș, Dragoș Ioan Vichente. Unul dintre ei s-a întors medaliat cu argint.
Sportivii sunt frați, așa că trofeul rămâne în familie și va servi ca amintire amândurora.
,,CSM Făgăraș a participat cu doi sportivi. Căian Eugen, categoria 38 kg, U14, a avut două meciuri câștigate și un tur liber, clasându-se pe locul VII. Căian Ioan, categoria 55 kg, U16, a câștigat patru meciuri și a pierdut în finală, poziționându-se pe locul II și obținând argintul. Competiția a fost foarte puternică, a adunat 482 de sportivi din țară și străinătate. Au participat sportivi din Bulgaria, Croația, Bosnia, Ungaria, Ucraina, Republica Moldova și România”, precizează antrenorul copiilor, Dragoș Ioan Vichente.
,,Memorialul Aurel Câmpeanu” s-a adresat copiilor U14, juniorilor U16 și cadeților U18.
Din 2014 această competiție a dobândit caracter internațional, ediția din 2017 fiind a patra ediție internațională a acestui turneu.
Toate meciurile turneului au fost transmise live pe site-ul competiţiei. S-a luptat simultat pe trei saltele.
Invitatul special al organizatorilor a fost Georgii Zantaraia, multiplu campion european și mondial la judo. Acesta a putut fi văzut în sala competiției în cursul zilei de sâmbătă, 11 noiembrie 2017.
Antrenorul făgărășean Dragoș Ioan Vichente obișnuiește să-și ducă foarte des elevii în competiții prin țară. În perioada 25-26 noiembrie 2017 se va afla cu 6 sportivi de la CSM Făgăraș în Poiana Brașov la ,,Kids Judo Cup”. În cei peste 40 de ani de antrenorat i-au trecut prin mână peste 1.000 de elevi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.