Pentru că avem multe de spus!

.

La Sibiu, o fetiţă a fost născută în maşină în drum spre Maternitate


Numai în filme se mai întâmplă aşa ceva. O mamă a născut vineri dimineaşa, în jurul orei 2.30, în maşina pe care soţul ei o conducea spre Maternitate. Nou-născutul, o fetiţă pe nume Lois, este al patrulea copil al cuplului.

Tatăl a povestit cum s-a întâmplat totul pentru ziarul Ora de Sibiu: ,,A început undeva în jurul orei două. Soția m-a trezit și mi-a spus că are contracții foarte tari. Termenul era peste două săptămâni, așa că nu ne așteptam. Ne-am îmbrăcat repede și între timp s-a rupt apa. Atunci a început agitația. S-au trezit și ceilalți copii. Abia am apucat să o sun pe mama să vină să stea cu ei…’’.

foto: Ora de Sibiu

foto: Ora de Sibiu

Părinţii s-au urcat în maşină şi au gonit spre Maternitate: ,,Am băgat viteză mare. Cred că am încălcat și câteva reguli de circulație, dar trebuia să ajungem repede, să nască. Pe Teclu soția a împins odată mai tare și a ieșit fetița. Am auzit-o cum țipă. Nu am oprit și am mers mai departe până la Maternitate. Acolo soția a coborât cu fetița în brațe și am urcat în maternitate. I-au tăiat cordonul și asta a fost. Nici nu am avut timp să mai avem emoții. A fost totul foarte rapid. Mă bucur că și fetița și soția sunt tefere’’.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *