Pentru că avem multe de spus!

.

Liceul Șenchea se gândește la cei nevoiași. Expoziție cu vânzare (FOTO)


targ-craciun-senchea1

targ-craciun-senchea

Elevii de la Liceul Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea“ se gândesc și la cei mai puțin norocoși dintre ei. Astfel, aceștia au organizat astăzi, 20 decembrie, la Fundația Culturală „Negru Vodă“ o expoziție cu vânzare, produse hand-made. Cu banii obținuți tinerii vor face o bucurie colegilor buni la învățătură, dar cu o situație materială precară.

De asemenea, tinerii, îmbrăcați în costume populare, au organizat și o șezătoare.

targ-craciun-senchea2

Este vorba despre o campanie desfășurată în fiecare an la noi la școală, cu ocazia Crăciunului, o campanie umanitară. În acest an s-a desfășurat la Fundația Negru Vodă. Este vorba despre un spectacol caritabil, organizat de elevii noștri, precum și o expoziție cu vânzare de produse hand made, confecționate tot cu sprijinul elevilor. Ideea acestei campanii a fost de ajutorare a elevilor de la noi de la școală cu rezultate frumoase la învățătură, dar cu posibilități materiale precare. Toate produsele au fost confecționate în ultimele două săptămâni“, a spus Deceanu Silvia, profesor la Liceul Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea“.

targ-craciun-senchea3

Dacă doriți să îi ajutați și voi pe copii și să achiziționați un produs confecționat de ei, îi puteți găsi astăzi, miercuri, 20 decembrie, la Fundația Culturală Negru Vodă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *