Locul I pentru sportivii de la C.N. ,,Radu Negru“ la competiţiile de baschet fete, baschet băieți și fotbal


Luni, 14 noiembrie, în sala de sport a Colegiului National ,,Radu Negru“ a avut loc faza regională a competitiei de baschet băieți și baschet fete. Întrecerea, destinată elevilor din învățământul gimnazial din microcercul Făgăraș – Victoria – Rupea, s-a dovedit a fi o reușită.

La finalul competiției, Colegiul Național ,,Radu Negru“ a obținut locul I, atât la competiția de băieți, cât si la întrecerea rezervată fetelor și, astfel, va participa la începutul anului viitor la faza județeană ce va avea loc la Brașov. La competiția de fete, locul II a fost obținut de Școala Gimnazială Rupea, în timp ce locul II la băieți a fost obținut de Colegiul Național ,,Doamna Stanca“.

Săptămâna trecută a avut loc, tot la Radu Negru, competiția de fotbal + gimnaziu. Au participat 6 formații: Colegiul Național ,,Radu Negru“, Colegiul Național ,,Doamna Stanca“, Școala Gimnazială ,,Ovid Densușianu“, Școala Gimnazială Rupea, Liceul Teologic Ortodox ,,Sf. Constantin Brâncoveanu“ și Liceul Teoretic ,,I. C. Drăgușanu“ din Victoria. La fel ca și la baschet, echipa Colegiului Național ,,Radu Negru“ s-a impus și va reprezenta microcercul la faza județeană ce va avea loc la Brașov.

Pe pozitia secundă s-au clasat tinerii fotbaliști din Victoria, iar pe locul III Școala Gimnazială ,,Ovid Densușianu“.

,,Am reușit să câștigăm locul I la toate cele trei competiții sportive la care am participat în acest an școlar și, implicit, ne-am câștigat dreptul de a participa cu echipele Colegiului Național ,,Radu Negru” la faza judeteană. Vreau să-i felicit pe copii pentru ambiţia, dăruirea și maturitatea de care au dat dovadă pe parcursul întrecerilor.  Urmează competiţia de handbal fete, tenis de masă și sah, acolo unde ţintim tot locul I”, a declarat profesorul de educatie fizică si sport al Colegiul Național Radu Negru, Bogdan Dragoș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.