Pentru că avem multe de spus!

.

Lucian Cupu va participa la marşul sindicaliştilor de la Satu Mare


Liderul sindical făgărăşean Lucian Cupu alături de alţi sindicalişti braşoveni vor pleca la Satu Mare pentru a-şi susţine colegii din Cartel Alfa – sindicaliştii de la Electrolux. Aceşti angajaţi au intrat în grevă generală încă de la începutul lunii martie, pe termen nelimitat. Cupu

Nesatisfacerea revendicărilor salariale a constituit cauza declanşării acţiunilor greviste în cazul celor 420 de angajaţi de la Satu Mare. Aceştia au cerut majorarea salariilor cu 2 lei pe oră.

Punctul culminant al grevei va fi joi, 21 martie, când sindicaliştii de la Electrolux, alături de alţi colegi din ţară (aproximativ 1.000 de oameni), vor porni într-un marş de la sediul Electrolux şi până la Prefectura din Satu Mare.

,,În semn de solidaritate cu aceşti oameni, eu voi fi acolo la marş, împreună cu alţi colegi braşoveni de la Cartel Alfa. Vom pleca mâine spre Satu Mare”, a declarat Lucian Cupu, cel care este şi vicepreşedintele filialei de la Braşov a Confederaţiei Naţionale Sindicale Cartel Alfa.

Astfel, celor peste 400 de angajaţi ai fabricii Electrolux, la marşul de joi li se vor adăuga sindicalişti din judeţe judeţe precum Gorj, Braşov, Timiş, Mehedinţi, Arad, Sălaj, Cluj, Mureş şi Maramureş.
One thought on “Lucian Cupu va participa la marşul sindicaliştilor de la Satu Mare

  1. constantin ionescu

    Greu si “serviciul asta cu gura”,esti obligat sa mergi prin toata tara la mitinguri,sa dormi la hoteluri de lux,sa mananci “pita cu ceapa”,sa te zbati pentru un combinat pe care nu-l mai baga nimeni in seama.Bravo Cupu,te “lupti “in continuare cu morile de vant,pe banii fraierilor!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.