Lucrările de modernizare a Școlii Generale nr. 7 avansează. Gheorghe Sucaciu: ,,Din toamnă, elevii vor învăța într-un mediu de învățare modern”


  • Lucrările de modernizare a Școlii Generale nr. 7 avansează.

Termoizolația fațadei a fost finalizată și au fost executate lucrările de hidroizolație la acoperiș. Se lucrează în prezent la finisajele interioare, la instalațiile electrice, sanitare și de încălzire, precum și la montarea corpurilor de iluminat.

Sala de sport a școlii se află în stadiul final de execuție. Se montează ultimele corpuri de iluminat și se vopsește plafonul cu vopsea anti-incendiu. ,,Sunt încrezător că lucrările vor fi finalizate în termenul stabilit, urmând ca elevii Școlii nr. 7 să înceapă anul școlar 2024-2025 într-un mediu de învățare modern, confortabil și sigur”, a declarat primaurl municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

Reamintim că modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 7 înseamnă, conform contract, extinderea clădirii cu un etaj ce va găzdui 5 laboratoare (fizică, chimie, limbi străine, informatică și știinte naturale) dotate și utilate. Totodată, se va facilita accesul persoanelor cu dizabilități, prin construirea unui corp de clădire nou, care va fi prevăzut cu lift. De asemenea, se construiește o nouă sală de sport.

Valoarea totală actualizată pentru obiectivul de investiții „ Modernizare și extindere Școala Gimnazială nr. 7” este de 11.056.932,58 lei. Această investiție face parte din proiectul finanțat din fonduri europene „ Modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 7 și a rețelei de străzi urbane, în vederea creșterii calității vieții în Municipiul Făgăraș”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.