Lucrările de reparații la blocul de pe strada Oltului din Victoria înaintează. ,,Pas cu pas, orașul nostru se schimbă, devine mai mai curat, mai plin de viață, mai sigur!’’


Lucrările de reparații la blocul de pe strada Oltului din Victoria înaintează foarte bine, anunță, pe rețelele sociale, primarul orașului Victoria, Camelia Bertea.

Noii proprietari au finalizat toate lucrările care nu necesitau avize sau autorizații, iar acum, spune edilul, au ajuns la etapa modificării aspectului exterior al clădirii.

,,Proiectul de renovare a blocului de la intrarea în oraș merge înainte. Proprietarii au finalizat toate lucrările care nu necesitau avize sau autorizații (reparații, izolarea terasei, montarea ferestrelor, etc), iar acum au ajuns la etapa modificării aspectului exterior al clădirii. Arhitecții angajați de proprietarii blocului lucrează deja la proiect și puteți vedea în fotografia atașată cam cum va arăta blocul.

Odată finalizat proiectul, va urma etapa obținerii avizelor necesare, după care se va trece la execuția lucrărilor. Sunt mulțumită de modul în care înaintează lucrurile și abia aștept să văd blocul acesta renovat și primind o nouă viață, după atâţia ani în care a fost lăsat în paragină şi transformat în groapă de gunoi. Pas cu pas, orașul nostru se schimbă, devine un oraș mai curat, mai verde, mai plin de viață, mai sigur’’, a spus primarul orașului Victoria, Camelia Bertea.

Reamintim că imobilul aflat pe strada Oltului, nr 44, se afla într-o stare avansată de degradare și devenise un adevărat focar de infecție. În vara anului 2022, însă, imobilul a fost cumpărat de către doi antreprenori ce activează în domeniul serviciilor de curăţenie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.