Pentru că avem multe de spus!

.

Managerul Casei de Cultură, evaluat în fiecare an


 

diana gribincea consiliu localManagerul Casei de Cultură, Diana Gribincea, va fi din nou sub lupa consilierilor locali. Aceștia îi vor evalua activitatea pentru anul 2018.

Miercuri, seară, în cadrul ședinței de Consiliu Local, aleșii au votat și un regulament de desfășurare a activității anuale a managementului Casei de Cultură, de asemenea un consilier care să facă parte din comisia de evaluare și un altul care să facă parte din comisia de soluționare a contestațiilor.

Prezentă la ședința de consiliu a fost și Diana Gribincea, care a ținut să spună Legislativului că, în calitate de manager al instituției de cultură, a îndeplinit, pentru 2018, 85% din activitățile pe care le-a avut în plan.

Pe anul 2018 am îndeplinit 85% din activitățile pe care le-am promis că le voi realiza. Am avut, pentru făgărășeni, piese de teatru, atât pentru adulți, cât și pentru copii, am avut filme, am avut și concerte de muzică clasică, o tabără internațională de muzică în care au fost implicați peste 200 de copii. De asemenea, am adus, în premieră la Făgăraș teatru de balet, am desfășurat foarte multe activități. Cât privesc veniturile pot spune că am atins targetul propus și chiar l-am depășit. Cred că această instituție de cultură pe care o conduc este vie și făgărășenii știu asta. Eu vă aștept pe toți la evenimentele noastre“, a declarat Diana Gribincea în cadrul ședinței de Consiliu Local.

Astfel, conform regulamentului de organizare și desfășurare a evaluării anuale a managementului Casei de Cultură, pe 15 februarie a fost depus raportul de activitate. Pe 28 februarie are loc întocmirea referatelor analiză de către secretariatul comisiei. Pe 9 aprilie va avea loc analiza raportului de activitate și deplasarea membrilor comisiei, tot sau în parte, la sediul instituției, după caz. Pe 16 aprilie va avea loc încheierea procedurii de evaluare și aducerea la cunoștința managerului a rezultatului evaluării. Depunerea contestațiilor va avea loc în maxim 3 zile lucrătoare de la data comunicării rezultatului.

Iar comunicarea rezultatelor finale se va face în termen de 24 de ore de la expirarea termenului în care pot fi depuse contestații.

Aleșii locali au votat miercuri seara ca din comisia de evaluare să facă parte și un membru al Cosniliului Local, în persoana consilierului Șuteu Marilena, iar din cea de contestații este consilierul Iulian Lascu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.