Pentru că avem multe de spus!

.

Mara Mareş: ,,România este cea mai lovită ţară din Uniunea Europeană de exodul creierelor!’’


Tineretul Național Liberal a organizat la București, în perioada 21-23 septembrie, Consiliul organizației de tineret (YEPP) a Partidului Popular European, tema principală fiind „Viitorul mobilității umane: migrație și demografie”. Peste 90 de delegați din 30 de state europene au participat la Consiliul YEPP, evenimentul fiind unul de amploare.Mara Mares

Preşedintele TNL, Mara Mareş, a afirmat că România este cea mai ,,lovită” ţară din Uniunea Europeană de ,,exodul creierelor’’ și că trebuie găsite urgent soluții pentru a remedia această problemă.

,,Este o mare bucurie pentru Organizaţia Tineretului Naţional Liberal (TNL) să fie gazda Consiliului YEPP, organizaţia de tineret a PPE, cel mai mare partid din Parlamentul European. Este un semn de recunoaştere, de încredere pe care cei din YEPP ni-l arată venind în România. Acest Consiliu reuneşte 100 de reprezentanţi din 30 de state europene. Vom discuta probleme precum migraţia, migraţia forţei de muncă înalt calificată şi exodul creierelor. România este cea mai lovită ţară de exodul creierelor din Uniunea Europeană. Nu este deloc întâmplător locul unde se discută această temă la nivel european. Colegilor le transmit că numai şi numai împreună putem reuşi, fie că suntem în căutarea unei soluţii la tema pe care o discutăm astăzi, fie că suntem în căutarea unor soluţii pentru alte subiecte care privesc generaţia tânără, nu doar din România, ci din întreaga Europă”, a spus deputatul PNL, Mara Mareş.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *