Pentru că avem multe de spus!

.

Maria-Teodora a început prima etapă a tratamentului


maria_tratament_2Micuța Maria-Teodora vă mulțumește pentru tot ajutorul pe care i l-ați acordat până acum. Cu ajutorul făgărășenilor cu suflet, Maria a început prima etapă a tratamentului.

Pentru că sunteți  un număr atât de mare de oameni cu suflet bun care ne-ați susținut financiar, am reușit să ajungem în Turcia pentru a realiza prima etapă (primele 2 injectări) din tratamentul cu celule stem de care Maria are nevoie. Momentan s-a realizat prima din cele 6 injectări cu celule stem. Până la următoarea injectare (a 2-a din cele 6 necesare), Maria urmează ședințe intense de kinetoterapie în Turcia. Apoi vom veni acasă până când vom strânge banii necesari pentru următoarele 2 injectări. 

Vă mulțumim din suflet și vă rugăm să ne susțineți în continuare dând share la cazul Mariei cunoscuților voștri! Doamne-ajută!“, au scris părinții micuței.

Putem ajuta în continuare!

Donațiile se pot face în conturile:

lei: RO79RZBR0000060010932132 titular Popescu Lucian, Raiffeisen Bank

eur: RO61RZBR0000060020062581 titular Popescu Lucian, Raiffeisen Bank
One thought on “Maria-Teodora a început prima etapă a tratamentului

 1. Haisan Ionut

  Bună.

  V-am trimis pe F. materiale care demonstrează prin studii serioase că aceste celule stem se activează prin post negru. E simplu și gratis. Trebuie doar să citiți și să înțelegeți.

  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4102383/?utm_content=buffer53d71&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

  În schimb, preferați să mergeți în Turcia pe bani grei ca să primiți injecții cu celule stem.

  Sănătate.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *