Măști gratuite pentru vârstnicii Cârțișoarei de la un fost primar


Dorin Magda a fost primarul comunei Cârțișoara vreme de 12 ani. Din ’92 lucrează în administrația locală și, atunci când nu a fost primar, a fost consilier local sau viceprimar.

Îi știe pe toți locuitorii comunei sale și știe că unii dintre ei au situații mai precare și au nevoie de ajutor.

Își oferă ajutorul în această perioadă de pandemie distribuindu-le măști de protecție.

Face acest lucru ajutat de un grup de voluntari din comună și îi îndeamnă și pe alții să li se alăture.

,,Situația prin care trecem va avea efecte de lungă durată. Drept urmare, vă invit să ne unim prin voluntariat pentru a ajuta membrii comunității noastre din categoriile cele mai afectate. Haideți să dăm o mână de ajutor persoanelor de 65+ ani și cazurilor sociale din comună să poată trece mai ușor și în siguranță de această perioadă! Pe cei care vor să ajute prin dedicarea voluntară a timpului lor sau prin mici donații pentru această cauză îi rog să mă contacteze telefonic la numărul 0740909064, pentru a stabili cum și în ce mod se pot implica”, a precizat Dorin Magda.

În concret, acesta spune că este în curs de achiziționare a unui lot compus din câteva sute de măști. Imediat ce vor ajunge, măștile vor fi distribuite cu precădere oamenilor în vârstă. Însă își va oferi ajutorul și acolo unde vor fi indentificate cazuri particulare în care oamenii au alte nevoi!

În prezent, Dorin Magda este consilier local (PNL).

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.