Material lemnos confiscat de polițiști


Material lemnos confiscat de oamenii legii.

Polițiștii făgărășeni au depistat ieri, pe raza localității Părău, un bărbat care transporta material lemnos fără a deține și documente legale de proveniență. Acesta a fost sancționat., iar lemnele au fost confiscate. De asemenea, oamenii legii au oprit o utilitară în Șina Nouă, care transporta material lemnos fără a deține documente.

„La data de 03 septembrie 2020, în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au depistat pe raza localități Părău, județul Brașov, un bărbat, care transporta cu un atelaj hipo cantitatea de 0,25 mc material lemnos, esență anin, fără a deține documente legale de proveniență. Materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodia reprezentantului Ocolului Silvic, iar bărbatul a fost sancționat contravențional, conform prevederilor Legii nr. 171/2010-Rep. De asemenea, la aceeași dată, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Zărnești, în jurul orei 10.00, au depistat un bărbat, care transporta cu o autoutilitară pe DN73A, pe raza localității Șinca Nouă, județul Brașov, cantitatea de 5 mc material lemnos, fără a deține documentele legale de proveniență“, se arată într-un comunicat de presă IPJ Brașov.

Materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodia reprezentantului Ocolului Silvic, iar bărbatul a fost sancționat contravențional, conform prevederilor Legii nr. 171/2010-Rep.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.