Mesaje inedite pe mai multe treceri de pietoni din Făgăraș: „Ia-ți copilul de mână!“


„Coboară de pe bicicletă!“, „Nu alerga“, „Ia copilul de mână“, „Lasă telefonul!“ sunt mesaje inedite care au apărut pe mai multe treceri de pietoni din Făgăraș, în special în preajma grădinițelor și a școlilor.

mesaje treceri de pietoniTotul în cadrul Săptămânii Mobilității Europene, care se desfășoară și în acest an la Făgăraș.

Având în vedere că elevii claselor primare sunt implicați în Jocul Șarpelui în trafic, Primăria Făgăraș a venit în sprijinul lor prin marcarea trecerilor de pietoni cu mesaje semnificative, pentru a fi mai atenți atunci când trec strada. Am înscripționat mai multe treceri de pietoni din oraș cu mai multe mesaje inedite, menită să îi responsabilizeze atât pe copii, cât și pe părinții acestora“, ne-a explicat Dacia Săpătoru, consilier Compartimentul Energetic din cadrul Primăriei Făgăraș.

Noi am fost întrebați dacă au voie să facă asa ceva. Am discutat și cu dl. Trâmbițas de la Poliția Națională și ne-am dat acordul. Este chiar binevenită o trecere cu asemenea mesaje. Ar fi bine sa avem mai multe“, ne-a declarat și Lucian Petri, șeful Politiei Locale.

Astfel de mesaje inedite pe trecerile de pietoni au fost postate la Colegiul Național „Doamna Stanca“, Școala Generală nr. 1, Școala Generală nr. 7 și în fața Liceului Teologic Ortodox „Sfântul Constantin Brâncoveanu“ Făgăraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.