Mihai Teacă îi așteaptă pe făgărășeni la spectacolul aniversar „Cutiuța călătoare: 1 an de bucurii“


 

foto: Dinu Constantin

foto: Dinu Constantin

Mihai Teacă îi așteaptă pe făgărășeni la spectacolul aniversar „Cutiuța călătoare: 1 an de bucurii“, organizat de Asociația Iia Călătoare, sâmbătă, 23 februarie, de la ora 18.00.

Evenimentul marchează încheierea primului an de activitate în cadrul Cutiuței Călătoare, proiect caritabil care a adus cadouri și mici bucurii copiilor din satele Țării Făgărașului, prin 5 mini-proiecte desfășurate de-a lungul anului 2018: Cutiuța Călătoare de Zi de Naștere, Cutiuța Călătoare de Paști, Cutiuța Călătoare de Crăciun, Atelierul Micului Iconar, Ghiozdănelul Călător.

Din program nu vor lipsi momente artistice pregătite de copiii talentați din Făgăraș dans, teatru, cor, chitara.

Momentul de incheiere va apartine castigatorului emisiunii Vedeta Populara–TVR1, Mihai Teacă.

mihai teaca„Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile, comunitatea făgărășeană s-a mobilizat pentru acest eveniment și putem spune că în doar o săptămână premiile s-au dublat. Vorbim aici de premii oferite de oamenii de afaceri din Făgăraș și zonă, cadouri care vor fi oferite spectatorilor în cadrul unei tombole pe care o vom organiza tot în cadrul spectacolului aniversar. De aceea rugăm făgărășenii să păstreze biletele de intrare pentru validarea premiilor“, ne-a declarat Anca Batiu, co-fondatoare Asociația Iia Călătoare.

Invitațiile se pot procura de la Casa de Cultură Făgăraș, însă făgărășenii care vor să participe ar fi bine să se prăbească, doar 25 de bilete mai sunt disponibile.

Toate fondurile strânse din donațiile pentru biletele de intrare vor fi donate către Hospice Casa Speranței Făgăraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.