Miss și Mister Boboc la Liceul Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu“


  • Liceul Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu“ și-a ales bobocii!

În sala mare a Casei municipale de Cultură a avut loc, la sfârșitul lunii octombrie, Balul bobocilor Liceului Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu“. Scenariul original, intitulat ”Când visurile devin realitate”, a adus în fața publicului idealurile și speranțele specifice adolescenței, prin momentele coregrafice sau teatrale, tinerii împărtășindu-și idealurile, speranțele.

Cu toate că au pășit pe scenă plini de emoție, bobocii Liceului au făcut fațăcu brio tuturor probelor puse la cale de către organizatori, au râs, au dansat și au emanat bucurie tuturor celor prezenți. Și pentru că la final trebuia aleasă o singură peceche de Miss și Mister boboc Liceul Teologic Ortodox, juriul a deliberat.

„Joi, 31 octombrie, pe scena Casei Municipale de Cultură, noua generație de boboci care intră pe poarta Liceului Teologic Ortodox Sfântul Constantin Brâncoveanu a oferit publicului un spectacol al inocenței și entuziasmului sub îndrumarea colegilor lor mai mari. Scenariul original, intitulat ”Când visurile devin realitate”, a adus în fața publicului idealurile și speranțele specifice adolescenței, prin momentele coregrafice sau teatrale, tinerii împărtășindu-și idealurile, speranțele“, ne0a declarat Codrina Anghel, director adjunct al Liceului Teologic Ortodox „Sf. Constantin Brâncoveanu“.

În final toți au fost premiați pentru eforturile depuse, iar Bianca Paul și Cristian Coșcodar au primit titlul de Miss și Mister 2019!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.