Pentru că avem multe de spus!

.

Moș Crăciun și Crăciunița, în această săptămână în centrul orașului


mos-craciunMoș Crăciun te așteaptă la Căsuța de Poveste din centrul Făgărașului.

Este al treilea an în care Moș Crăciun își stabilește domiciliul în Făgăraș, timp de câteva zile, în pragul sărbătorilor de iarnă. Bătrânelul cu barbă albă a ascultat an de an sutele de dorințe ale copiilor care au trecut pragul căsuței lui, plini de emoție. Și îi așteaptă și în acest an cu scrisorile și, desigur, cu multe surprize.

Staționarea lui Moș Crăciun este posibilă an de an printr-un proiect al Primăriei Făgăraș. Moș Crăciun îi roagă pe copii să nu uite că și ei, la rândul lor, trebuie să fie darnici și conștienți că, în această comunitate sunt copiii mai sărăcuți și le-ar face o mare bucurie dacă în sacul lui s-ar regăsi un mic cadou pentru ei. Poate fi orice lucru cât de mărunt, de care micuții făgărășeni se pot lipsi dar cu condiția estențială să îl dăruiască din toată inima lor.

Crăciunița va fi și ea prezentă și îi va transforma pe copilași în personajele lor preferate cu ajutorul pensulelor. Perioada în care Moș Crăciun se va afla la Căsuța din centrul Făgărașului este de vineri 21 decembrie până duminică 23 decembrie.

Ușa căsuței se va deschide între 17.00 și 20.30.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.