Pentru că avem multe de spus!

.

Municipalitatea a achiziționat două autobuze. Edilul Sucaciu: „ De la 1 august vrem să operăm cele două trasee pe care le avem în municipiu“


 

FăgăraşDouă autobuze au fost achiziționate de la RATBV, iar primarul Gheorghe Sucaciu spune că încă unul second hand va mai fi achiziționat, acesta din urmă din Germania.

Edilul a declarat pentru bzb.ro că dorește ca de la 1 august să opereze cele două autobuze pe traseele pe care le are municipiul.

„De la 1 august vrem să operăm cele două trasee pe care le avem în municipiu şi în acest sens am cumpărat cele două autobuze de la RATBV şi vom mai lua unul second-hand din Germania, fiindcă avem nevoie şi de unul de schimb. Nu am vrut să investim foarte mulţi bani, ci doar cât să putem să ne descurcăm până când vom face achiziţiile pe proiectele cu bani europeni. Vom accesa în total 30 de milioane de euro pe mai multe componente, pe Planul de Mobilitate Urbană. Vorbim în primul rând de cumpărarea a 10 autobuze electrice, reabilitarea infrastructurii stradale, ce include şi partea de amenajare de piste pentru biciclişti şi refacerea căilor pietonale, dar şi montarea de semafoare inteligente şi de sisteme de informare în staţii”, a declarat pentru sursa citată primarul Făgăraşului, Gheorghe Sucaciu.
Acesta a mai adăugat faptul că odată cu achiziţia de autobuze electrice ar mai urma să fie înfiinţat încă un traseu, astfel încât să fie acoperit cât mai bine întregul oraş. În ceea ce priveşte autobuzele cumpărate de la RATBV acestea au fost achiziţionate cu un preţ de 30.940 de lei bucata, cu TVA inclus. Autobuzele sunt fabricate din anul 2005, iar unul dintre ele are 811.069 km parcurşi, iar celălalt 708.357 km.
One thought on “Municipalitatea a achiziționat două autobuze. Edilul Sucaciu: „ De la 1 august vrem să operăm cele două trasee pe care le avem în municipiu“

  1. constantin ionescu

    Da,primaria a “fugit”de Codreanu,dar tot de la el a cumparat autobuzele,care sunt intr-o stare super…calatorii din Fagaras stiu de cate ori au patit-o cu defectiuni si anularea curselor.Dar este bine ca primaria ne promite,cum spunea Boc…O SA! O sa cumparam,o sa accesam….in concluzie O SA!!!Tot asa si cu “OCOLITOAREA” O sa ocolim proiectul ocolitoarea! Apropo,dl.primar,v-am intrebat saptamana trecuta de ce fagarasenii nu se pot bucura de strandul din Parcul nostru.Mi-ati raspuns ca este aprobat proiectul “BAZINUL OLIMPIC ACOPERIT” Cititi dumneavoastra cu “ochiul fagarasanului”,si spuneti ce parere aveti.Urmeaza studiul de fezabilitate?Dragi fagaraseni,sa va bucurati,proiectul bazinului a fost aprobat,poftiti la EL zilnic intre orele 22-6. Sa nu cadeti din pat si sa constatati ca noi am visat frumos la strandul din “Parcul Regina Maria”!!!! Multumim Primariei pentru “proiectul aprobat”!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.