Ne răsfățăm tenul la NOMASVELLO Făgăraș! Care este oferta lunii ianuarie


  • Dacă vă place să aveți grijă de tenul dumneavoastră, să îl mențineți tânăr și sănătos, atunci salonul de cosmetică Nomasvello Făgăraș este exact soluția de care aveți nevoie!

Nomasvello, lider mondial în epilare definitivă cu IPL, a deschis, de curând, un salon de cosmetică și la Făgăraș. Acesta vine în ajutorul făgărășencelor cu servicii premium de Epilare Definitivă și Rejuvenare cu IPL, Terapii Faciale cu tehnologia Proskin și Tratamente Intensive pentru ten. Serviciile oferite de Nomasvello Făgăraș au fost apreciate de multe femei, la doar o lună de la deschiderea acestuia multe făgărășence au călcat pragul Nomasvello Făgăraș. Potrivit reprezentanților salonului de înfrumusețare, făgărășencele au fost interesate atât de tratamentele de epilare definitivă, cât și de tratamentele faciale.

A trecut o lună de la deschiderea centrului No+vello Făgăraș, o lună care ne-a surprins plăcut, o lună în care făgărășencele, de toate vârstele, ne-au reconfirmat ceea ce noi deja știam și anume că sunt foarte preocupate de aspectul lor fizic. Chiar dacă suntem abia la început ne-am bucurat de încredere, încredere în serviciile oferite de Nomasvello Făgăraș. Pentru noi clienții mulțumiți sunt cea mai mare satisfacție. Făgărășencele sunt interesate atât de tratamentele de epilare definitivă cât și de tratamentele faciale, însă dintre tratamentele faciale cel mai căutat a fost cel pentru tenul cu probleme (acneic). A fost cel mai bine vândut tratament în această primă lună iar clientele care au apelat la acest tratament au început să vadă deja rezultate majore. Te simți mulțumit și capeți încredere când clientul îți spune că a încercat fel de fel de tratamente și produse și nu au scăpat de probleme iar după o primă ședință în centrul nostru și folosirea produselor noastre rezultatele sunt vizibile și văd o îmbunătățire a aspectului tenului lor“, au declarat Alina Badea și Dan Pulțea, cei care sunt în spatele Nomasvello Făgăraș.

Indiferent de tipul serviciilor pe care îl alegeți, trebuie să știți că pentru a vedea rezultate este foarte important să respectați protocolul pe care specialistele Nomasvello Făgăraș îl recomandă.

Foarte important! Pentru a afla care sunt problemele cu care se confruntă tenul, Nomasvello Făgăraș oferă clientelor diagnoză facială gratuită. Astfel, cu ajutorul lămpii cu ultraviolete se pot observa imperfecțiunile profunde ale pielii, precum:

  • Hiperpigmentarea tenului (pete solare, pete de la sarcină, pete cauzate de procesul ireversibil de trecere a timpului);
  • Semne specifice unui ten acneic sau gras;
  • Imperfecțiuni specifice unui ten cuperozic;
  • Deshidratarea tenului;
  • Semnele specifice unui ten mixt.

În luna ianuarie centrul Nomasvello Făgăraș vă oferă un discount de 30% la achiziția unei ședințe de epilare față + gât sau la achiziția unei ședințe de rejuvenare facială față + gât. În loc de 340 de lei pentru o șendință, clienții vor achita 238 de lei/ședință. În plus, tratamentul de rejuvenare IPL este adaptat în funcție de necesitățile fiecărui tip de ten.

(Alina ROMAN)

Salonul NOMASVELLO Făgăraș:

Bulevardul Unirii, bloc 1B, mezanin, Făgăraș (lângă sediul Electrica, vizavi de BRD)

Telefon: 0727 126 612

E-mail: fagaras@nomasvello.ro

Program de lucru:

Luni-Vineri: 10:00-20:00

Sâmbătă: 9:00-14:00
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.