Pentru că avem multe de spus!

.

Nicolae al României, printre invitații 11even Făgăraș!


  • Nicolae al României se numără printre invitații de seamă ai evenimentului 11even din acest an de la Făgăraș!

Evenimentului național 11even – www.11even.ro include prezentarea a 11 experiențe de viață a câte 11 minute, dezvăluite de către oameni care inspiră publicul prin exemplul personal cu scopul dezvoltării personale și profesionale.

Informațiile despre oamenii care susțin discursuri se pot afla de pe site-ul www.11even.ro. Contribuția pentru participarea la eveniment este de 45 lei – bilet STANDARD și 25 lei – bilet ELEVI/ STUDENȚI.

Nicolae al României s-a născut pe data de 1 aprilie 1985 la Geneva, în Elveția. Este fiul celei de-a doua fiice a Majestăților Lor Regele Mihai I și Regina Ana, Alteța Sa Regală Principesa Elena A urmat cursurile colegiului Shiplake College din Henley-on-Thames, Marea Britanie și ale Universității Royal Holloway din Londra, unde a studiat Administrarea Afacerilor. În timpul liceului și-a descoperit pasiunea pentru aviație, făcând parte din organizația Royal Air Force Air Cadets.

Nicolae a petrecut doi ani în Africa fiind implicat din poziția de lider asistent în organizarea de expediții în Kenya, Madagascar și Africa de Sud. A fost instructor de rafting, ghid montan și leader de echipa pentru Savage Wildreness Safari, dar și instructor de kayak pentru Kanian Navy și rafting instructor pentru trupele Armatei Britanice în Rafting. La întoarcerea sa în Marea Britanie a devenit instructor de outdoor și a colaborat cu World Challenge UK și cu Duke of Edinburgh Award în calitate de formator.

După o adolescență în care a vizitat mare parte din lume, a ales să se stabilească în România, țară pe care a cunoscut-o din poveștile bunicului său și care l-a cucerit în scurtele sale vizite din copilărie. În 2012, s-a mutat la București. A învățat limba română la Iași și ulterior s-a implicat în diferite proiecte caritabile.

Alături de Asociația Curtea Veche, sub rolul de Manager de Proiect, donând 25,000 de cărți în 150 de comunități rurale din România și Duke of Edinburgh’s International Award, în calitate de ambasador. De curând, a fondat Asociația Principele Nicolae, prin intermediul căreia și-a propus să continue misiunea începută de strămoșii săi, regii și reginele României, alături de oameni cu dorință de implicare pentru viitorul țării. „Codrii de Mâine” și „Istoria Regalității în Școli”.

11even Făgăraș va avea loc luni, 11 noiembrie, de la ora 17.30 la Casa de Cultură.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.