O dată la două luni obține o medalie de aur!


Un făgărășean de 12 ani a reușit să obțină în doar două luni a doua medalie de aur la judo, la categoria sa de vârstă și greutate.

Antrenorul de judo de la CSM Făgăraș, Dragoș Ioan Vichente, obișnuiește să-și ducă foarte des elevii în competiții prin țară. În weekend-ul acesta (n.r. 27 ianuarie a.c.) s-a aflat la Drobeta Turnu Severin, acolo unde s-a desfășurat cea de-a VIII-a ediție a Turnelului Internațional de Judo ,,Cupa Severinului”.

La turneu au participat sportivi din România, Serbia, Bulgaria, Croația, Macedonia, Grecia, Kosovo și Republica Moldova.

Antrenorul Dragoș a mers acolo cu doi jodoka: Hacibectasoglu Ahmet, care a obținut locul I și medalia de aur la categoria 60 kg – U13, și Căian Ioan, care a obținut Locul VII la categoria 60 kg – U18.

judo

Tânărul de 12 ani de origine turcă a reușit o a doua performanță de acest gen în doar două luni. La finalul lui noiembrie 2017 sportivul lui Dragoș Ioan Vichente câștiga medalia de aur la categoria sa la la ,,Kids Judo Cup” din Poiana Brașov.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.