Pentru că avem multe de spus!

.

O firmă a păcălit pensionarii din Făgăraș în numele CARP


 

carp fagarasZeci de făgărășeni pensionari s-au prezentat astăzi la sediul CARP Făgăraș pentru a se asigura că vor primi consultații gratuite la ochi, așa cum se arată pe o invitație scrisă pe care aceștia au primit-o! Nici vorbă de așa ceva, dau asigurări angajații CAR Pensionari, care spun că totul nu este decât o înselătorie!

Mai mulți făgărășeni au primit o invitație de a se prezenta la sediul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Făgăraș, pentru a primi consultații gratuite la ochi! În invitație se vorbește despre o colaborare între CARP și o firmă – Senior Optik, în cadrul unei campanii naționale ,,Ai grijă de ochii tăi,,.

68393173_654525961697902_3889935005060694016_n

Invitația este valabilă pentru data de 21 august, între orele 10 – 15, iar pensionarii făgărășeni, înscriși la CAR Pensionari Făgăraș, vor beneficia de consulații gratuite la ochi cu aparatură computerizată și personal calificat. De asemenea, în invitație se vorbește și despre faptul că firma oferă rame nemțești sau din titan pentru lentile bifocale și progresive, iar doritorii au de ales între 150 de modele de rame.

Angajații CAR au aflat cu stupoare că la ei la sediu sunt invitați zeci de făgărășeni pentru astfel de consultații! Nimic mai fals, spun aceștia! CAR Pensionari Făgăraș nu are nicio legătură cu o astfel de campanie. Mai mult, campania adresată făgărășenilot este falsă și aduc la cunoștință membrior CAR să nu se mai încreadă în astfel de campanii!

Redactorii Salut Făgăraș au sunat la numerele de telefon menționate în invitație pentru mai multe detalii, însă până la această oră nu a răspuns nimeni pentru a oferi și o părere din partea reprezentanților Senior Optik.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.