Pentru că avem multe de spus!

.

O firmă deţinută de un făgărăşean este lider naţional pe piaţa de acoperişuri


Horatiu TepesProducătorul de învelitori metalice Bilka Steel, deţinut de omul de afaceri făgărăşean Horaţiu Ţepeş, şi-a majorat profitul cu 25% în 2017, ajungând la 37,5 milioane de lei, potrivit bizbrasov.ro.

De asemenea, numărul de angajaţi a crescut de la 200 la 289, cel mai mare număr de salariaţi pe care compania l-a avut până acum.

Pe lângă profit, Bilka a bifat anul trecut o creştere de 45% a cifrei de afaceri, până la 394 de milioane de lei, după cum a anunţat chiar compania în luna februarie.

Cea mai mare pondere în vânzări au avut-o produsele destinate segmentului rezidenţial (cu 90% din total), în timp ce divizia de industrial a adus zece procente.

Avansul din 2017 al cifrei de afaceri şi al profitului se datorează în principal extinderii şi investiţiilor făcute de companie, care au ajuns la un total de 30 de milioane de euro în ultimii 11 ani.Bilka

Cea mai recentă investiţie a fost realizată anul trecut pentru achiziţia platformei industriale Hidromecanica 2 Braşov, unde Bilka a demarat un nou proiect de dezvoltare, investiţie care s-a ridicat la 5,56 milioane euro. Terenul se află în vecinătatea halelor deja deţinute de companie. Fabrica Bilka de la Braşov are în prezent o suprafaţă de 45.000 mp, cu destinaţia hale de producţie, depozitare şi birouri. Planul de investiţii pentru această extindere este de 20 de milioane de euro, iar compania intenţionează să-l implementeze începând cu acest an, având ca termen de finalizare anul 2020.

Pe piaţa de acoperişuri, Bilka avea în 2016 o cotă de piaţă de 30%. Compania este lider de piaţă, fiind urmată, potrivit cifrelor de afaceri din 2016, de Joris Ide, Depaco şi Siceram.Articole similare

One thought on “O firmă deţinută de un făgărăşean este lider naţional pe piaţa de acoperişuri

  1. Dorel Fermecatoru

    Cum ma? Cel mai tare nu e dorel ala de canta pe la nunti pusca di cureaua lata chiar daca nu il roaga nimeni? Nu e ala de se dadea cu tirurile prin oras de craciun ca sa se laude? Hai ma ca el e cel mai tare din parcare!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *