Ofertă generoasă de sărbători pentru toți membrii CAR Pensionari Făgăraș


  • Pentru luna decembrie reprezentanții CAR Pensionari Făgăraș au venit în întâmpinarea membrilor cu o ofertă generoasă de sărbători. Astfel, pentru cei care doresc să se împrumute în această ultimă lună a anului, trebuie să știe că dobânda la împrumuturile efectuate în această perioadă este de 8%/an.

Alin Claudiu Ciambur, vicepreședinte CAR Pensionari Făgăraș

„Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Făgăraș vă invită la sediile sale din Făgăraș și Victoria pentru a putea beneficia de oferta lunii decembrie! Dobânda la împrumuturi este de doar 8% pe an. Zilele trecute am făcut o analiză, împreună cu colegii din cadrul CARP Făgăraș și am decis ca această ofertă să fie valabilă pe tot parcursul lunii decembrie. În mare, și anul 2020 a fost un an bun pentru CARP Făgăraș, exceptând luna aprilie, când împrumuturile au scăzut“, a declarat Alin Claudiu Ciambur, CAR Pensionari Făgăraș.

Până în acest moment CAR Pensionari Făgăraș numără aproximativ 11.450 de membri. Iar procentual, aproximativ 32% – 34% din totalul membrilor CAR Pensionari Făgăraș se împrumută, anual, la instituția din Făgăraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.