Parcele din noul cartier Farcaș din Victoria, scoase la licitație. Vor fi patru străzi în noul cartier


14 parcele din noul cartier Farcaș din orașul Victoria vor fi scoase la licitație în perioada următoare.

Licitația deschisă va avea loc marți, 22 august, începând cu ora 10.00, la primărie sau la Casa de Cultură, în funcție de numărul de participanți.

,,A venit momentul să scoatem la vânzare 14 parcele din noul cartier Farcaș. Invităm toate persoanele interesate la licitația deschisă care va avea loc pe data de 22 august, începând cu ora 10, la Primărie sau la Casa de cultură, în funcție de numărul de participanți. În prealabil, vă așteptăm la sediul Primăriei până pe 21 august, ora 15, pentru a achita taxa de participare și pentru a primi documentația aferentă licitației. Taxa de participare este de 30 de lei, iar costul documentelor este de 50 de lei’’, a declarat primarul ora;ului Victoria, Camelia Bertea.

Toate cele 14 parcele au apă, canalizare, drumuri, trotuare și urmează să fie introdusă și electricitatea.

13 dintre loturi au și PUZ, iar cel care nu are PUZ are un preț de pornire mai mic (23.800 lei la o suprafață de 600 mp). Există, de asemenea, diferențe de preț în funcție de tipul terenului – plat sau în pantă. Toate aceste detalii se regăsesc în documentația aferentă licitației.

În total, cartierul are 22 de parcele.

,,Urmează ca, după ce terminăm amenajarea pârâului care traversează cartierul, să scoatem la licitație alte 6 parcele, iar pe două dintre ele vom începe în curând construcția celor două blocuri de apartamente pentru specialiști în sănătate și învățământ, pentru care am obținut finanțare prin PNRR. Din păcate, așa cum am mai explicat, din cauza faptului că pârâul care traversează zona nu a fost prins în proiectul inițial, am fost nevoiți să parcurgem o etapă procedurală suplimentară destul de complicată, cu alte studii și avize, ceea ce a dus la întârzieri și la prelungirea termenului de finalizare a proiectului. Sunt foarte bucuroasă că totuși am reușit, în ciuda dificultăților apărute, să finalizăm și să scoatem la licitație o bună parte din aceste parcele, iar din banii pe care îi vom obține acum, vom finaliza amenajarea pârâului și, odată cu asta, cele 6 parcele rămase’’, a mai specificat edilul Camelia Bertea.

Vor fi patru străzi în noul cartier, care vor purtea numele de Avram Iancu, Badea Cârțan, Octavian Paler și Grigore Moisil. În acest cartier vor fi 21 de case și fiecare proprietate va avea 600 de metri pătrați.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.