Pentru că avem multe de spus!

.

Pasionații de Trabant se vor bucura de o paradă a mașinilor de epocă la Făgăraș!


1399069_1380806752157781_1645769844_oMașina Trabant va fi în mijlocul atenției în ultimul weekend din luna iulie! La Făgăraș va avea loc un prim eveniment de acest fel, o întâlnire a trabantiștilor din toată țara, sub titlul „Trabantul de unește în Centru“.

Pasionații de astfel de automobile, care s-au înscris la eveniment, vor veni în mijlocul făgărășenilor să își prezinte vehiculele pentru care au făcut o adevărată pasiune.

Vom avea o primă întâlnire sâmbătă, 28 iulie, la parcarea din fața Cetății Făgăraș. Acolo vor fi parcate mașinile și vor putea fi admirate de către făgărășeni. Ne-am gândit ca fiecare dintre cei care vor fi prezenți cu mașinile să le și prezinte, să își spună peripețiile cu ele, ce investiții au realizat la ele. Pur și simplu să ne povestească despre pasiunea pe care ei o au“, ne-a spus Ionuț Sas, referent în cadrul Casei de Cultură Făgăraș și unul dintre organizatorii evenimentului. Și, bineînțeles, unul din proprietarii unui astfel de automobil de epocă.

trabantPână în acest moment s-au înscris 26 proprietari de Trabanturi.

S-au înscris persoane din Maramureș, Arad, Teleorman, Buzău, București, Craiova, dar și din alte județe ale țării. Vom începe undeva pe la ora 12.00 în parcarea din fața Cetății Făgăraș, iar apoi după-masa va avea loc și o paradă a mașinilor. Paradă pe care o vom vedea și duminică, 29 iulie“, ne-a mai spus Ionuț Sas.

Pe timp de vară astfel de întâlniri între pasionații de mașini au loc periodic. Ultima de acest fel a avut loc la Odorheiu-Secuiesc.

Organizatori ai evenimentului sunt Casa de Cultură, Consiliul Local Făgăraș și Primăria Făgăraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.