Pentru că avem multe de spus!

.

Polițiștii din județ, la datorie în weekendul prelungit


politia brasovAproximativ 650 de polițiști brașoveni vor fi la datorie, în acest week-end prelungit, de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de această sărbătoare.

În perioada 30 noiembrie – 3 decembrie a.c., în tot județul, sunt programate ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului şi la cele comemorative ale Marii Uniri, parade militare, precum şi spectacole cultural-artistice, la care se preconizează participarea unui public numeros.

Poliţia Brașov va acţiona, la nivelul  județului, zilnic, cu aproximativ 200 de poliţişti şi peste 100 de autospeciale, în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice, circumscrise acestor sărbători.

De asemenea, 210 de patrule de siguranţă publică, dintre care 22 pedestre şi 188 auto, vor acţiona, pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

Totodată, structurile de poliţie transporturi vor asigura patrularea pe trenurile de călători, cu precădere pe rutele către localitățile  unde vor avea loc manifestările, precum şi în stațiile şi triajele  de cale ferată.

Ziua Națională a României marcată prin avansarea în grad a unor polițiști brașoveni

În data de 29 noiembrie 2018, în cadrul unei ședințe festive prijeluite de sărbătorirea, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, a Zilei Naționale a României,  27 de polițiștii brașoveni au fost recompensați prin avansarea la gradul profesional următor, înainte de termenul de îndeplinire a stagiului minim în gradul profesional deținut.

În acest cadru, șeful Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, chestorul de poliție Valentin Flucuș, a dat citire mesajului inspectorului general al Poliției Române, domnul chestor general de poliție Ioan Buda.

Cu acest prilej,  10 ofiţeri şi 17 agenţi de poliţie  de la serviciile și subunitățile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, care s-au remarcat prin rezultate deosebite în activitatea desfăşurată, au primit noile grade profesionale, precum și ordinele sau dispozițiile de avansare
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *