Pentru că avem multe de spus!

.

Prefectul acordă audienţe la Rupea şi Victoria


Prefectul judeţului, Marian Rasaliu, a hotărât să meargă în teritoriu pentru a acorda audienţe. Decizia vine să faciliteze accesul cetăţenilor la audiențele acordate de către conducerea Instituției Prefectului județul Brașov.Marian Rasaliu

Pentru început conducerea Prefecturii a anunţat că se vor ţine audienţe în localităţile din judeţ în perioada aprilie – octombrie 2019.

Astfel, într-o primă etapă, în cursul lunii aprilie, audiențele se vor desfășura în localitățile mai îndepărtate de municipiul reședință de județ, respectiv Rupea – 11 aprilie 2019 și Victoria – 18 aprilie 2019. 

Persoanele interesante se pot înscrie la audiențele în teritoriu acordate de către prefectul județului, prin apelare la numărul de telefon 0268/419.277 sau prin e-mail: cristina.fertu@prefecturabrasov.ro, precizând numele și prenumele, locația pentru care optează și problema pentru care solicită audiența, pe scurt.

Persoanele interesate se pot înscrie până cel târziu în preziua datei stabilite pentru acordarea audiențelor.

„Ne dorim să fim cât mai aproape de cetățenii din toate comunitățile județului, pentru a le afla problemele, iar în măsura în care va fi posibil, conform competențelor instituționale, să ne aducem aportul la rezolvarea lor. Pe această cale, amintim brașovenilor din toate colțurile județului că facem permanent eforturi pentru a-i proteja și a le crește calitatea vieții și prin eliminarea problemelor de ordin juridic și administrativ”, a declarat prefectul Marian Rasaliu.

ecoterm 2
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.