Pentru că avem multe de spus!

.

Primar Viorel Grusea: ,,Îi rog pe cei foarte supăraţi să nu deterioreze barierele montate!”


Podul dintre Comăna de Jos şi Crihalma a încins spiritele printre locuitorii comunei. Oamenii sunt supăraţi că nu mai pot ajunge direct dintr-o localitate în alta (2 km) şi trebuie să facă un ocol de circa 30 km prin satul Ungra.

De curând Consiliul Judeţean Braşov a montat bariere la cele două capete ale podului, astfel că travsersarea lui cu orice mijloc de transport a fost stopată. Cetăţenii mai au voie să îl treacă numai pe jos.

Autorităţile locale din Comăna se tem ca cetăţenii să nu distrugă acum barierele.

Viorel Gruse - primar Comăna

Viorel Grusea – primar Comăna

Primarul Viroel Grusea a ieşit public pe o reţea de socializare şi a făcut un apel la populaţie.

,,Dragi locuitori ai comunei Comana! După cum bine știți, în urma precipitațiilor din luna martie, podul care face legătura între satele Comana de Jos și Crihalma a fost grav deteriorat. Acest pod este în proprietatea Consiliului Județean Brașov, care a comandat o expertiză cu ajutorul căreia sa afle dacă se mai poate permite traficul. Din păcate pentru noi toți, concluzia a fost ca podul nu mai prezintă siguranța și nu se mai poate circula pe el. În consecință Consiliul Județean Brașov a hotărât sa monteze bariere la capetele podului pentru a nu mai permite accesul mașinilor, indiferent de tonajul lor. Mai este permisă doar trecerea pietonilor. (…) Consiliul Județean are în lucru proiectul tehnic pentru construirea unui pod nou din beton, proiect care va fi finalizat in aceasta luna, după care, datorită faptului ca suntem in situație de alerta instituita de prefectura Brașov, procedurile de alegere a firmei care va executa noul pod vor fi mult mai scurte. Avem promisiunea ferma a președintelui Adrian Vestea ca va construi in cel mai scurt timp noul pod. Până atunci fac un apel ferm la toți locutorii comunei sa aibă răbdare și înțelegere. Îi rog pe cei foarte supărați sa nu deterioreze barierele montate, pentru ca următorul pas va fi decopertarea podelei ai atunci nu vom mai putea trece nici pietonal și va fi și mai rău. Va rog sa aveți încredere si un pic de răbdare si va promit ca nu mai am liniște și voi face tot ce e omenește posibil ca aceasta situație neplăcuta sa dureze cât mai puțin”, este mesajul primarului Grusea.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.