Pentru că avem multe de spus!

.

Primăria Voila face dezinfecție în toate satele


Dezinfectia cu substante biocide se va efectua in comuna Voila, in toate localitatile, respectiv: Voila, Voivodeni, Ludisor, Sambata de Jos, Cincsor si Dridif.

Se vor respecta etichetarea, avizarea si utilizarea, conform regulamentului UE 528/2012. Actiunea va avea loc incepand cu data de 25.03.2020 dupa ora 21.00. Pentru a nu lua contact cu substantele folosite, se recomandă cetatenilor sa evite deplasările, sa inchida ferestrele locuintelor, cat si ferestrele de la pivnite.

„Facem dezinfecție pe toate trotuarele, podețele, străzile, pe tot ce înseamnă cele șase localități ale comunei Voila. Miercuri dimineață vom avea soluția, iar de joi, cum se va încălzi puțin, vom face dezinfecția cu mașina pe care o avem de la Situații de Urgență. Avem un rezervor de 500 litri și vom merge sistematic, după ora 21.00m, bineînțeles, să dăm în toate localitățile. Am dat și anunț ca oamenii să știe ca după această oră să își închidă ferestrele, dar și pivnițele, să nu ajungă,m din greșeală, soluția pe ce au ei depozitat în pivnițe. Vom face acest lucru săptămânal, până va ieși România din starea d eurgență în care se află acum“, a declarat primarul comunei Voila, Gheorghe Osalciuc.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.