Primarul din Părău, mesaj pentru cetățenii comunei: ,,Stați pe lângă case. Lucrurile nu stau bine în teritoriu!”


  • Primarul comunei Părău, Ovidiu Ovesea, a transmis, miercuri, un mesaj către locuitorii comunei Părău, în contextul carantinării comunei Comăna, comună care se află lângă Părău.

Întrucât numărul cazurilor de Covid a crescut foarte mult în comuna Comăna și, de două zile, comuna a fost carantinată, primarul comunei Părău, comună învecinată, a transmis un mesaj cetățenilor.

,,Am o rugăminte la voi, dragi cetățeni. Stați pe lângă case, lucrurile nu stau bine în teritoriu. Nu ieșiți în public, evitați întâlnirile, faceți curat în  curți și grădini, acum, că a venit primăvara și încercați să nu ieșiți așa des. Și în Părău, numărul cazurilor de Covid a crescut mult în ultimele zile. Dacă aveți treabă la spital, la farmacii, la cumpărături, nu uitați de adeverințele pe propria răspundere, trebuie să le aveți la voi. Polițiștii sunt pe drumurile publice și cu siguranță va vor cere toate documentele. Bineînțeles, trebuie să aveți și cartea de identitate la voi. Să ne ajute Dumnezeu să trecem cu bine peste această situație”, a transmis primarul comunei Părău, Ovidiu Ovesea, oamenilor comunei.

Reamintim că, după ce incidența cazurilor de Covid a depășit marți pragul de 12 la mie în comuna Comăna, secretarul de stat Raed Arafat a emis ordinul de carantinare. 39 de persoane figurau infectate marți în comuna Comăna. Această cifră însemna o incidență de 12,38 la mie. Datele sunt de la ultima evidență publicate de Direcția de Sănătate Publică Brașov, cea de marți, 6 aprilie 2021.

Potrivit Ordinuluit, este strict interzisă intrarea și ieșirea din comună, fără un motiv bine justificat și fără declarație pe proprie răspundere sau adeverință de la angajator. Ordinul este valabil până la data de 20.04.2021, ora 22.00.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.