Pentru că avem multe de spus!

.

Primarul Gheorghe Sucaciu, la doi ani de mandat: „Vom avea o dezbatere publică pe tema acestor doi ani!“


 

Gheorghe Sucaciu - primar Făgăraş

Gheorghe Sucaciu – primar Făgăraş

Primarul Gheorghe Sucaciu va organiza, în perioada următoare, o nouă întâlnire cu făgărășenii. Și asta întrucât astăzi, 26 iunie, se împlinesc doi ani de când acesta este primar.

Astăzi este o zi importantă pentru mine. Se împlinesc doi ani de mandat de primar. Sunt multe de de discutat, însă voi avea o dezbatere publică pe tema acestor doi ani de mandat, la Casa de Cultură. Data o vom stabili ulterior. Eu sunt mulțumit, în mare parte, doar că birocrația ne încurcă pe toți în România. Trebuie doar să fiu înarmat cu multă răbdare, să fac lucrurile astfel încât acestea să fie trainice și pe placul făgărășenilor. Și din punct de vedere legal, dar și din punct de vedere al calității“, ne-a spus primarul Gheorghe Sucaciu.

Acesta a mai declarat că, în cadrul dezbaterii publice, va spune tot ceea ce s-a realizat în acești doi ani de mandat.

În dezbaterea publică și în discuțiile pe care le vom avea în următoarea perioadă veți vedea ce lucruri sunt construite pentru Făgăraș, care, faptic, vor fi implementate în teren. În campanie nu am promis, am vorbit despre ceea ce trebuie făcut, iar ceea ce trebuie făcut va fi implementat sau deja se implementează. Mi-am structurat campania pe piloni, am structurat planul de strategie și dezvoltare al Făgărașului, iar fiecare pilon din această strategie este atins. Vă voi spune, procentual, cum am înaintat pe fiecare pilon“, ne-a spus primarul Gheorghe Sucaciu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *