Primarul Gheorghe Sucaciu: ,,Vă mulțumesc tuturor celor care ați votat PENTRU Făgăraș”


Primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, care a câștigat un nou mandat la Pirmăria Făgăraș, având și majoritate confortabilă în Consiliul Local, a transmis primul mesaj către făgărășeni:

,,Dragi făgărășeni, sunt copleșit de bucurie și recunoștință. Încep prin a vă mulțumi tuturor celor care ați avut încredere în mine și în echipa mea, acordându-ne votul dumneavoastră. Acest vot zdrobitor în favoarea noastră ne onorează și ne responsabilizează în egală măsură. Vă mulțumesc tuturor celor care ați votat PENTRU Făgăraș. Mesajul este clar: făgărășenii își doresc o echipă de consilieri locali dedicați 100% ideii de a duce Făgărașul la următorul nivel de dezvoltare. Cetățenii Făgărașului își doresc în consiliul local oameni care să le reprezinte interesele, nu oameni de partid dornici să dezbine sau să provoace scandal. Așadar, în următorii 4 ani vor vorbi mai mult faptele și mai puțin politicienii”, a transmis acesta.

Reamintim că Gheorghe Sucaciu a câștigat, din nou, Primăria Făgăraș. De această dată, între el și principalul lui contracandidat, Cristian Urs, PNL, este o diferență de peste 53 de procente.

rezultate primar

Gheorghe Sucaciu  – 63,42%

Urs Cristian Gheorghe – 10,84%

Androne Ionuț – 10,26%

Poparad Cosmin – 6,49%

Știrbu Cosmin – 5,56%

Malene Petru  – 3,39%

Rezultate Consiliu Local

Gheorghe Sucaciu se află la al treilea mandat de primar al Făgărașului. Sucaciu are 49 de ani, de profesie este inginer constructor și a candidat de această dată din partea Partidului Social Democrat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.