Pentru că avem multe de spus!

.

Primarul Sucaciu informează: „Am intrat în noul an cu proiecte noi, lucrări noi“


iluminat publicPrimarul Gheorghe Sucaciu, așa cum ne-a obișnuit deja, a transmis pe o rețea de socializare o nouă informare cu privire la ultimele proiecte și lucrări din municipiu.

„De astăzi revenim cu informările despre lucrările din oraș. La fiecare început de săptămână vom încerca să facem o sinteză a acestora. Am intrat în noul an cu proiecte noi, lucrări noi. Unele dintre acestea au fost finalizate“, informează primarul.

Astfel, angajații ADPP au finalizat montarea stâlpilor de iluminat public și au răspuns cu promptitudine reclamațiilor primite de la făgărașeni cu privire la lipsa iluminatului public. „Tot prin Serviciul ADPP a fost amenajat spațiul verde din curtea Spitalului Municipal și au fost montate bănci și coșuri de gunoi. S-au făcut plombări cu asfalt la rece (singurul mod în care se pot repara drumurile pe timp de iarnă) pe toată raza municipiului“.

impietruiriDe asemenea, în Piața Agroalimentară au început lucrări de extindere a spațiilor comerciale. Cât privesc drumurile neasfaltate, s-au executat lucrări de denivelare în cartierul Meltea, iar primarul dă asigurări că în această săptămână vor începe astfel de lucrări și în cartierele Creangă, Galați, Salcâmului, Muncii, Livezii și Oltului. Mai mult, pe străzile Podului și Parcului se vor face împietruiri cu adaos de material.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.