Prins cu ocaua mică


La data de 18 februarie 2021, în jurul orei 15.50, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 47 ani, care transporta cu o autoutilitară, pe DJ105C, pe raza localității Ucea de Sus, cantitatea de 3,5 mc material lemnos, esență stejar.

Procedându-se la verificarea documentelor necesare în vederea efectuării transportului de material lemnos, bărbatul a prezentat un aviz de însoțire a mărfii, pe care era menționată o cantitate mai mică de lemn decât cantitatea identificată.

În cauză, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a conducătorului auto pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010 – Rep., fiind dispusă măsura confiscării cantității de material lemnos pentru care nu exista documente legale de proveniență, aceasta fiind predată reprezentantului Ocolului Silvic de pe raza de competență.

 
One thought on “Prins cu ocaua mică

  1. Alexandru

    In sfarșit l-au prins pe cel care a furat și devalizat toate padurile din Romania! Daca treci pe la acești polițiști prin ,,shop,,ramai surprins de cat material lemnos este depozitat.A prins POLIȚIA ,,mafia lemnului,,! Sa va fie rușine tovarași milițieni!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.